Serviciul de găzduire pagini web

Serviciul de găzduire pagini web

Descriere
Serviciul de găzduire pagini web oferit de CTS este soluția optimă pentru a face site-ul disponibil în rețeaua Internet. Paginile pot avea orice tip de conținut, inclusiv audio și video (cu condiția că acesta este legal). Pentru hostarea paginilor web, se utilizează o infrastructură modernă. Aceasta asigură scalabilitatea resurselor alocate, pentru a menține capacitatea de procesare și stocare date la nivelul agreat cu beneficiarii.


Paginile hostate în mediul pot fi accesate în bandă largă din rețeaua Internet. Pentru prevenirea atacurilor cibernetice asupra site-urilor, sunt utilizate soluții moderne și performante de tipul IDS/IPS (Intrusion Detection and Prevention Systems). Experții noștri vă vor consulta în privința altor măsuri de securitate pentru a proteja pagina Dvs. web în rețeaua Internet.


Pentru autoritățile publice, serviciul este oferit conform HG nr. 188 din 03.04.2012 privind paginile web ale autorităților administrației publice în rețeaua Internet.


Beneficiari
Autorităţi publice, instituţii de stat, întreprinderi din sectorul real.


Domenii de utilizare
 Serviciile de găzduire pagini web sunt utilizate pentru:

  • Publicarea paginilor web în rețeaua Internet;
  • Implementarea portalurilor web pentru utilizare internă în cadrul instituțiilor sau la nivel interinstituțional;
  • Protejarea paginilor web de atacuri cibernetice.


Serviciul include

  • Mediul pentru găzduirea paginii web în configurație LAMP (Linux, Apache, MySql, PHP);
  • Spațiu pe disc în funcție de necesitățile beneficiarului;
  • Interfață de administrare a mediului (cPanel), cu funcționalitate completă privind toate aspectele serviciului;
  • Gestiune înregistrări DNS pentru domeniul paginii web a beneficiarului;
  • Suport în utilizarea serviciului și gestiunea incidentelor, conform nivelului agreat.


Nivelul serviciilor

Nr.IndicatorNivel
1Monitorizare serviciu24x24, 7 zile pe săptămână.
2Disponibilitate serviciu99,8% lunar. CTS își rezervă dreptul de a efectua activități de mentenanță în zilele ne lucrătoare şi în intervalul de timp 18:00 – 07:00 în zilele lucrătoare. Această perioadă nu este luată în calcul la măsurarea nivelului de disponibilitate.
3Suport și soluționare incidente08:00 – 17:00, în zilele lucrătoare.
4
Raportare nivel serviciu
Raportare privind nivelul de disponibilitate al serviciului la solicitare Beneficiarului, după posibilităţile Prestatorului.Ordinea de prestare a serviciilor
Serviciul de găzduire pagini web este oferit în bază de contract. Anexă la contract este Acordul privind nivelul serviciilor.

 


Suport în utilizarea serviciilor
Informații adiționale, precum și suport în utilizarea serviciului pot fi obținute apelând la Serviciul Suport Clienți. La plasarea solicitărilor de suport, este necesar a indica codul serviciului ca fiind ”Web Hosting”.


Preţ  servicii
Acest serviciu poate fi oferit din contul Bugetului de Stat pentru autoritățile publice si subdiviziunele lor conform listei indicate în Hotărîrea guvernului 840 din 26 iulie 2004. Pentru a afla dacă instituția Dvs. corespunde criteriilor stabilite de Guvern în acest sens, rugăm să contactați serviciul Vînzări.

 

 

Tarifele pentru serviciul de găzduire web

6948

Feedback